CLIMATIZACIÓ DOMÈSTICA I INDUSTRIAL


MAXIM CONFORT CLIMATITZACIONS estudia els millors sistemes de climatització per a oferir-li als seus clients les millors opcions que s'adaptin al seu habitatge, local o empresa.

El nostre departament tècnic realitzarà un estudi de les seves instal·lacions per a oferir-li les millors opcions perquè la seva instal·lació sigui l'adequada i amb el millor rendiment i aconseguint unamillor eficiència energètica possible.

Maxim Confort Climatitzacions ofereix als seus clients una gran varietat de Splits d'aire condicionat amb bomba de calor, podent ser utilitzats tant a l'estiu com a l'hivern: Mitsubishi, Pansonic, Samsung, Toshiba, Mundoclima, Hitachi, Toshiba, Daiking, etc.

Per a aquells clients que no els resulti còmode la instal·lació de Splits Maxim Confort Climatitzacions els ofereix aire per conductes sobre fals sostre perquè puguin disposar d'aire condicionat i calefacció en un mateix sistema a través d'obra o instal·lació de sòl radiant.

Una infinitat d'opcions, entre elles les energies renovables, com la solar, aerotermia, totes, buscant l'estalvi dels nostres clients, sota consum i sempre la millor eficiència energètica.

CONTACTE AMB NOSALTRES

Sol·liciti informació o el seu pressupost sense compromís